IV Trobada de Caps i Comandaments de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana

En esta IV edició de la Trobada de Caps i Comandaments de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana, Grupo MCG ha col·laborat en l’organització, aprofitant l’oportunitat per a mostrar les últimes novetats en Gestió i Tramitació de Multes de Trànsit i ORA.

El programa de l’esdeveniment és el següent:

  • 10:30 h. Acreditació dels participants en el Trobada.
  • 11:00 h. Obertura de la Trobada. Amb la participació de Sra. Sandra Gómez López, Coordinadora de l’Àrea de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València; Sr. José María Ángel Batalla, Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Comunitat Valenciana i Sr. Abelardo Gil Tardà, President d’Unijepol-Comunitat Valenciana. Presenta: Sr. José Ramón Nieto Rueda Cap de la Policia Local, de Vila-real i Vicepresident d’Unijepol-Comunitat Valenciana.
  • 11:30 h. Presentació d’empreses patrocinadores. Taula redona. “La Llei de Coordinació de les Policies Locals que necessita la Comunitat Valenciana”. Participen: Sr. José Vicente Herrera Arrando, Cap de la Policia Local de València; Sr. José Luis Carque Vera, Cap de la Policia Local de Castelló i President Nacional d’Unijepol; i Sr. Antonio Collado Gimeno, Cap de la Policia Local de L´Alcudia i Coordinador del Gabinet Tècnic de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Comunitat Valenciana. Presenta: Sr. Agustín Rubio López, Cap de la Policia Local de Finestrat.
  • 12:45 h. Presentació d’empreses patrocinadores. Ponència. “Utilització de drones: una doble vessant, intervenció policial i possibilitats d’ús per la Policia Local”. Participa: Sr. Fernando Fernández Martín, Policia Local en excedència, operador i pilot de drones i Sr. Eduardo Far Morales, formador de pilots de drones. Presenta: Sr. Julio Calero Rei, Intendent Principal de la Policia Local d’Alacant.
  • 13:45 h. Aperitiu.
  • 16:30 h. Presentació d’empreses patrocinadores. Panell. “¿Com hauria de ser la resposta policial als delictes d’odi?”. Participen: Sr. David Garfella Gil, Inspector de la Policia Local de Silla i Sr. Ángel Galán García, Coordinador del Moviment contra la Intolerància a la Comunitat Valenciana. Presenta: Sr. Ricardo Soriano Ibáñez, Cap de la Policia Local de Quart de Poblet.
  • 17:30 h. Ponència. “Presentació del Certificat de Qualitat en Seguretat Viària per a les Policies Locals”. Participa: Sr. Javier Llamazares Robles, Director de la Fundació per a la Seguretat Viària. Presenta Sr. Francisco Javier Burrueco, Cap de la Policia Local de la Nucia.
  • 20:30 h. Cerimònia d’entrega de les Distincions a la Direcció de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana. Conduïx: Sra. Mabel Asensio Ortiz, Oficial de la Policia Local de Castelló.
  • 21:00 h. Sopar (reservat exclusivament a patrocinadors i afiliats a Unijepol-Comunitat Valenciana).

Os esperamos en el IV Encuentro de Jefes y Mandos de las Policías Locales de la Comunidad Valenciana

Us esperem!